• No products in the cart.

Kanvas pudebetræk

Hjem  /  

Kanvas pudebetræk

Kanvas pudebetræk fra heart hand soul er alle fremstillet af  100% bomuldskanvas. Det er et slidstærkt materiale, som er vævet i lærredbinding og giver et robust udseende. Det giver en særdeles høj trækstyrke og den bedste slidstyrke blandt tekstiler. Vores kanvas pudebetræk er derfor ekstremt slidstærke og bomulden gør dem samtidig behagelig.

Sejldug

Vi forelskede os i disse pudebetrækkene, på grund af deres skønhed og historien bag dem. De er lavet af ny eller gammelt sejldug, som kaldes “tanga” på Swahili, og nogle af gamle jeans. Sejldugen er fra Dhows, som er en typisk sejlbåd i Kenya. Vind, sol, regn, havvand og mange år på det Indiske Ocean har gjort stoffet til rene kunstværker. Fiskerne i Lamu ernærer sig nu ved at sy disse sejl om til tasker, pudebetræk og interiørkunst, og male dem med stærke budskaber. Det er næsten overflødigt at sige, at hvert produkt er unik og helt håndlavet.

Genbrug

Selve materialet er fremstillet bæredygtigt og er gennemfarvede med håndmalede motiver.  Alt dette er produceret af fiskerfamilier på øen Lamu ud for Kenyas kyst i Afrika, med brug af håndværket i dets grundlæggende betydning. Hver af pudebetrækkene giver på den måde en helt unik fortælling om sin fremstilling samtidig med at de er moderne

Ikke to pudebetræk ens

Med den særlige vævning og syning, varierer vores kanvas pudebetræk fra pude til pude. Det gør hver eneste kanvas pudebetræk helt unik. Bæredygtighed, genbrug og genkendelighed. Det er nogle af de nøgleord, som vores kanvas pudebetræk udstråler. Hvis du har kærlighed til kunst, holdbarhed og det unikke, samtidig med at du ønsker at bidrage til at støtte et lokal samfund på øen Lamu til en bedre fremtid, ja, så er kanvas pudebetræk fra heart hand soul det helt rigtige for dig.

Læs mere om Ali Lamu her.

X