• No products in the cart.

Kanvas tasker

Hjem  /  

Kanvas bags

Kanvas bags fra heart hand soul er moderne herre- og dametasker til hverdags-, weekend- og feriebrug. De er alle sammen fremstillet af  100% bomuldskanvas. Det er et slidstærkt materiale, som er vævet i lærredbinding. Det giver en særdeles høj trækstyrke og den bedste slidstyrke blandt tekstiler. Vores kanvas bags er derfor ekstremt slidstærke og bomulden gør dem samtidig behagelige at bære.

Sejldug

Vi forelskede os i disse kanvas bags, på grund af deres skønhed og historien bag dem. De er lavet af ny og gammelt sejldug, som kaldes “tanga” på Swahili. Sejldugen er fra Dhows, som er en typisk sejlbåd i Kenya. Vind, sol, regn, havvand og mange år på det Indiske Ocean har gjort stoffet til rene kunstværker. Fiskerne i Lamu ernærer sig nu ved at sy disse sejl om til tasker og male dem med stærke budskaber. Det er næsten overflødigt at sige, at hver taske er unik og helt håndlavet.

Genbrug

Selve materialet er fremstillet bæredygtigt og er gennemfarvede med håndmalede motiver.  Alt dette er produceret af fiskerfamilier på øen Lamu ud for Kenyas kyst i Afrika, med brug af håndværket i dets grundlæggende betydning. Hver af taskerne giver på den måde en helt unik fortælling om sin fremstilling samtidig med at de er moderne og begår sig i ethvert trendy storby miljø. De er faste og vandtætte med en stor lynlås og sidelomme, og kan maskinvaskes ved 40°.

Ikke to tasker ens

Med den særlige vævning og syning med de påsyede “patches”, varierer vores kanvas bags fra taske til taske. Det gør hver eneste kanvas bag helt unik. Bæredygtighed, genbrug, rummelighed og genkendelighed. Det er nogle af de nøgleord, som vores kanvas bags udstråler. Hvis du har kærlighed til design, holdbarhed og det unikke, samtidig med at du ønsker at bidrage til at støtte et lokal samfund på øen Lamu til en bedre fremtid, ja, så er kanvas bags fra heart hand soul det helt rigtige for dig.

Unikke materialer

Udover de særlige egenskaber ved bomuldskanvas, farven og de særlige håndmalede motiv, så giver kanvas bags også et helt særligt indtryk med sine YKK lynlåse og et stærkt håndtag i reb. Detaljerne med både aluminium og skaller gør kanvas bags både etnisk og trendy.

Læs mere om Ali Lamu her.

X