• No products in the cart.

Perle smykker

Hjem  /  

Perle smykker

I Kenya er det vanskeligt at finde private institutioner, der yder støtte til børn med specielle behov. Det offentlige skolesystem har kun lidt at tilbyde. Disse børn bor enten hjemme, bliver gemt væk for at undgå offentlig skam, eller de ender på offentlige skoler uden særlig hjælp. Kun de færreste af disse børn modtager specialundervisning f.eks. i form af taleundervisning, fysioterapi eller ergoterapi.

Heshima etableredes i 2008 med visionen om at hjælpe børn med specielle behov. Heshima tilbyder morgenmad og frokost samt grundlæggende pædagogisk træning og instruktion tilpasset det enkelte barns behov. Centret ligger i udkanten af Nairobi i et lille slumkvarter kaldet Ngando.

Dignity Designs blev etableret for at skabe arbejdspladser til disse mødre på centret. Tracy Hagman, grundlæggeren af og drivkraften bag centret, designer de smukke smykker, som mødrene på centret laver. Smykkerne sælges enten lokalt eller bliver eksporteret til udlandet. Hele overskuddet går til mødrenes løn samt bidrager til at dække centrets omkostninger.

Ud over at producere flotte smykker, yder Heshima en fremragende indsats for nogle af de svageste og mest trængende i Nairobi og deres nærmeste.

Hvad er design værd for dig?

Vores smykker er ikke bare smykker. Vores designede, håndlavede smykker er helt unikke og holder deres  værdi. De har den helt rigtige kvalitet, både håndværksmæssigt og i deres indre værdi. Det er det, som vi gerne vil give videre til dig som kunde. De håndlavede smykker er fremstillet af bæredygtige materialer fra naturen og omgivelserne. Det kan være ben, glas og messing, som sammen med design og traditionelt håndværk, skaber en helt særlig fortælling, som du og dine omgivelser vil værdsætte.

Overlevelse i en barsk verden

Med vores håndlavede smykker er du med til at sikre overlevelse af både godt design og ordentligt håndværk. Det er produkter med en indre værdi, med en historie, som industriel fremstilling ikke kan skabe. Det er håndlavede smykker, hvis design og historie vækker begejstring og engagement. Vores håndlavede smykker kan inspirere og opmuntre, præcist som du drømmer om. Smukt design, fremstillet af mennesker i balance med sig selv og deres omgivelser, er åndehuller for os mennesker, i en travl hverdag.

En drøm om smukke smykker

Med vores håndlavede smykker ønsker vi at skabe en drøm, hvor design, æstetik og retfærdighed betyder noget for mennesker. Vi vil ikke bare sælge så meget som muligt. Hos heart hand soul ønsker vi at vedligeholde en drøm om en verden i balance med sig selv. En verden, hvor det vi køber, smykker og klæder os med, skaber glæde og harmoni hele vejen rundt. Det er vores drøm, vores speciale. Vi kender vores muligheder ude i verden og har derfor formået at sammensætte et sortiment med en stærk appel til den bevidste kunde.  

En drøm kom igennem

heart hand soul sælger kun håndlavede smykker fra designere, der også tager et socialt ansvar. Vores designere ansætter kvinder og mænd i fattige områder. De sikrer dem en retfærdig løn og trygge arbejdsforhold. Det skaber håb om en bedre fremtid for dem selv og deres familier. Vores drøm er at støtte bevægelser rundt omkring i verden, som skaber det håb.

Vores håndlavede smykker er med til at skabe det håb. Vores kunder ser værdi i at støtte kvinder og mænd i de fattige lande. Ikke bare for at støtte med penge, men fordi de ved at købe et veldesignet håndlavet smykke, skaber fundamentet for håndværk og design. Kvalitet og værdi hele vejen igennem.  Det er en drøm, baseret på en tro på at dagens forbrugere er mere bevidste om, hvad de køber, hvor det er fremstillet og hvordan det er fremstillet. Det er den drøm, du kan blive en aktiv del af, når du køber håndlavede smykker hos hearthandsoul.

 

X