• No products in the cart.

Slow fashion

Hjem  /  Slow fashion
Socialresponsibilities

Hvad er slow fashion?

Slow fashion, i kontrast til fast fashion, fremstiller produkterne langsommere, det lægges vægt på brug av kvalitets materialer, kvalitets søm og teknikker, traditionelt håndværk, samt miljøvenlig fremstilling av råmaterialerne og produkterne.
Slow fashion sikrer retfærdig løn og trygge arbejdsforhold for arbejderne, beskytter økologi og fremmer socialt og kulturelt mangefold.

Socialt ansvar

Heart hand soul sælger produkter fra designere, som tager et socialt ansvar – de ansætter kvinder og mænd i fattige områder, giver dem en retfærdig løn og trygge arbejdsforhold. Det tænder et håb om en lysere fremtid for dem selv og deres familie.  Hos os køber du med hjertet. Vi støtter den globale bevægelse, hvor virksomheder tager socialt ansvar. Vi sørger for, at kvinder fra velstående lande, I-landene, støtter kvinder fra U-landene, når de køber vores produkter.

Vi skaber værdi for kunder

Det gør vi med slow fashion, fordi dagens forbrugere i stigende grad bliver bevidste om, hvad de køber, hvordan det er fremstillet og hvor det er fremstillet. Ved at dokumentere hvor – og af hvem – vores varer fremstilles, ønsker vi at tilføre større og særlig værdi for vores kunder, som køber varerne.

Slow fashion er en trend i tiden, som taler til hjertet, til vores menneskelighed. Slow fashion fokuserer på at vi har færre, men til gengæld bæredygtige varer, som gerne må være lidt dyrere, men til gengæld af god kvalitet og i spændende designs. Med slow fashion signalerer du, at du ønsker at bevare håndværkstraditioner og kulturel mangfoldighed. Slow fashion betyder at varens oprindelse er kendt, dokumenteret og værdsat, samtidig med at du som kunde ved, at du er med til at yde retfærdighed et sted ude i verden.

Nye varemærker, der skaber balance

Vi er meget stolte over, at kunne tilbyde helt nye varemærker i Skandinavien. Slow fashion varemærker som alle repræsenterer disse positive kvaliteter. Med slow fashion får du som kunde en “Handcrafted lifestyle”.  Det er en livsstil, hvor du signalerer en stærk hyldest til design, kunst og håndværk. Smukke produkter, der tilmed er produceret med få midler. Når du køber et slow fashion produkt hos os, støtter du en bæredygtig arbejdsplads. Du støtter  lokale håndværkere, kunstnere og designere. Det er fair trade og bæredygtig mode.

X