Viser alle 9 resultater

Håndlavede tasker

Slow fashion håndlavede tasker kan koste mere. De er samleobjekter og ikke bare noget du smider ud. Vores håndlavede tasker er ikke til brug-og-smid-væk. De er tværtimod med til at understøtte din identitet, en identitet om et menneske, som støtter andre mennesker, ude i verden.
Den globale modeindustri har på godt og ondt udviklet sig til en industri, hvor det kun handler om at producere så hurtigt og billigt som muligt. Fordi tingene ikke er skabt til at holde længe. Men det er vores håndlavede tasker. De skabes med en stærk opmærksomhed på produktet og dets værdi. Håndlavede tasker i et stærkt design, som signalerer retfærdighed og bæredygtig livstil.
“A unique selection of handmade slow fashion for the modern lifestyle”

En mod-trend

Det slogan udtrykker vores håndlavede tasker som en reaktion på udviklingen i den globale modeindustri. En mod-trend til køb-og-smid-væk samfundet. Et modsvar på den forurening og de problemer, industriel fremstilling kan skabe for mennesker, især i  udviklingslandene.
Ved at købe én af vores håndlavede tasker, så støtter du op om slow fashion bevægelsen. Du er som kunde og forbruger med til at beskytte vores allesammens klode. Du kan give dit bidrag til at vi giver vores klode uskadt videre til vores børn og børnebørn.

Håndværk, der skaber retfærdighed

Slow fashion, håndlavede tasker er fremstillet langsomt, af rigtige mennesker, i balance med naturen. Det skaber en helt særlig kvalitet med traditionelt håndværk. Når du køber en håndlavet taske hos os, så er du med til at sikre miljøvenlig fremstilling, brug af gode materialer og ikke mindst, vores håndlavede tasker sikrer en retfærdig løn og trygge arbejdsforhold for håndværkerne og deres familier.

Læs mere om bush princess og designeren her.

Bestillinger modtaget mellem 12. og 18. oktober, bliver sendt mandag 21. oktober pga. efterårsferien. Afbryd