• No products in the cart.

Handcrafted Lifestyle

Hjem  /  Handcrafted Lifestyle

Fairtrade produkter, Fair tradeKilde til indre ro

”Handcrafted lifestyle” er et af vores slogan. Det værdsætter og er en hyldest til de designere, håndværkere og kunstnere, der med deres hænder skaber så mange smukke produkter.

Det skal have betydning, at noget er skabt med hænderne. Det har betydning for os, at mennesker kan skabe noget fint og værdifuldt med deres hænder. Det vil vi gerne have tilbage til vores moderne samfund. Kunstnerne, som vi kalder dem, oplever at ting, der er skabt med hænderne, er en kilde til indre ro. Det er den ro, vi bringer videre til vores kunder, med handcrafted lifestyle.

Lad tiden gå – og vær levende

I vores moderne samfund skal vi hele tiden kunne absorbere mange indtryk. Det skal ske effektivt og i højt tempo. Derfor går vi hele tiden rundt med tanker om alt det, vi burde have gjort og det kan skabe en følelse af utilstrækkelighed. Bare tanken om ikke at slå til, stresser os. Det er alt for svært at få den indre ro og følelsen af bare at være til. Derfor er det er fascinerende at lytte til håndværkerne og kunstnerne, når de beskriver oplevelsen, mens de arbejder med deres hænder.

“Når man sidder og arbejder med sine hænder, går tiden, uden at man bemærker det. Det eneste man mærker er, at man er til, og alt føles mere virkeligt. Tankerne har mistet sin kraft, og det er, som om man oplever den kilde til stilhed og ro, som altid har været der, men som man ikke har været opmærksom på tidligere. Man bliver ikke efterladt i et tomrum men snarere med en kilde til virkelighed, glæde og ro.”

Det gør håndlavede produkter

Det handler ikke kun om at sælge eller købe. Det handler om oplevelsen og tanken bag produkterne. Med handcrafted lifestyle inviterer vi dig til at stoppe op et øjeblik. Du skal nyde vores mange håndlavede produkter, læse om designerne og håndværkerne bag dem. Du skal opleve historien bag hvert enkelt produkt og mærke hvad det kan gøre for dig. Vores håb er, at vi kan give vores kunder en helt særlig og højere værdi. Handcrafted lifestyle skal give mennesker noget nyt og positivt i deres travle hverdag. Handcrafted lifestyle er værdi, en kilde til det ægte, til glæden ved livet, også i vores moderne og ofte overfladiske samfund.

X