Levering

heart hand soul efterstræber, at ordrer, der er afgivet inden kl. 12.00, afsendes samme dag. Ordrer indgået efter kl. 12:00 afsendes første hverdag derefter. Varer fra os leveres med PostNord som følger: Forsendelser under 250 g afsendes som Quickbrev. Forsendelser over 250 g afsendes som ”Online postpakke Collect”. Normal leveringstid inkl. forsendelse er normalt 2-5 hverdage.

Når din ordre er ekspederet og afsendt fra vores lager som ”Online postpakke Collect” (ikke quickbrev), modtager du et trackingnummer via mail, så du kan følge din forsendelse hos PostNord. Du kan tracke din forsendelse senest 48 timer efter, varen har forladt vores lager. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse senest 10 dage, efter du har modtaget forsendelsesbekræftelsen, anbefaler vi, at du tager direkte kontakt til vores kundeservice på tlf 29 24 41 75 eller mail myafrica@myafrica.dk.

Hvis du ikke afhenter din ”Online postpakke Collect” indenfor PostNords tidsfrist, som normalt er 14 dage, bliver købet pålagt et gebyr på kr. 120 inkl. moms til dækning af forsendelsesomkostninger og returhåndtering. Gebyret bliver modregnet i tilbagebetalingen af købsbeløbet.

Fri fragt

Ordrer med en samlet værdi på over kr. 750,00 inkl. moms leveres fragtfrit. Ordrer med en samlet værdi på kr. 750,00 og derunder, tillægges fragt på kr. 49,00 inkl. moms.

Returret

Vi giver 14 dages returret på alle varer. Dette er betinget af at:

  •     Varerne er os i hænde senest 14 dage efter modtagelse hos dig.
  •     Varerne er ubrugte og dermed ikke viser tegn på slidtage eller har været vasket.
  •     Varerne returneres med de originale mærkesedler og ubrudte forseglinger m.v.

Såfremt der er fejl eller mangler på den vare du modtager, er der tale om en reklamation. Se vores Handelsbetingelser for hvordan du reklamerer over en vare.

Når du benytter vores returret, pakker du varen i samme forsendelsesemballage, som du modtog varen i. OBS. Det er særdeles vigtigt, at forsendelsen er forsvarligt lukket og tapet for at undgå beskadigelser under fragt.

Køber er selv ansvarlig for returpakken, indtil den er fremme på vores lager. Husk at få en kvittering fra PostNord på posthuset eller fra den lokale postbutik når du indleverer pakken. Det er dit bevis for, at du har returneret varen, skulle den bortkomme, inden den når frem til os.

Hvis du er uheldig at modtage en beskadiget pakke, som har medført enten beskadigelse eller bortkomst af en eller flere varer, skal du straks dokumentere dette med fotos. Du bedes fremsende fotos til os på kundeservice@hearthandsoul.dk, så vi kan gå videre med sagen.