• No products in the cart.

Dignity Designs

Hjem  /  Dignity Designs

I Kenya er det vanskeligt at finde private institutioner, der yder støtte til børn med specielle behov. Det offentlige skolesystem har kun lidt at tilbyde. Disse børn bor enten hjemme, bliver gemt væk for at undgå offentlig skam, eller de ender på offentlige skoler uden særlig hjælp. Kun de færreste af disse børn modtager specialundervisning f.eks. i form af taleundervisning, fysioterapi eller ergoterapi.

Heshima etableredes i 2008 med visionen om at hjælpe børn med specielle behov. Heshima tilbyder morgenmad og frokost samt grundlæggende pædagogisk træning og instruktion tilpasset det enkelte barns behov. Centret ligger i udkanten af Nairobi i et lille slumkvarter kaldet Ngando.

Dignity Designs blev etableret for at skabe arbejdspladser til disse mødre på centret. Tracy Hagman, grundlæggeren af og drivkraften bag centret, designer de smukke smykker, som mødrene på centret laver. Smykkerne sælges enten lokalt eller bliver eksporteret til udlandet. Hele overskuddet går til mødrenes løn samt bidrager til at dække centrets omkostninger.

Ud over at producere flotte smykker, yder Heshima en fremragende indsats for nogle af de svageste og mest trængende i Nairobi og deres nærmeste.

X