• No products in the cart.

Bush Princess

Hjem  /  Bush Princess

bush princess

[grid_6]

bush princess repræsenterer et unikt design. Stilen kombinerer europæisk og international fashiontrend med traditionel afrikansk kunst og håndværk på en meget smuk og raffineret måde. Taskerne udstråler stil og elegance.

bush princess er tro mod sine etiske principper og er optaget af sociale forpligtelser i forhold til sine ansatte. De anvender miljøvenlige og genanvendte materialer i produktionen.

Hvert enkelt produkt er håndlavet, med fokus på detaljer, tidløshed og god kvalitet.

Skindet og læderet kommer fra Kenya, og det meste af metallet og metalringene er genanvendt gammelt metal, der bliver omsmeltet og støbt igen.

Perlerne, der anvendes til perlebroderierne er masai-perler, som er håndbroderet på hvert enkelt produkt.

[/grid_6]

[grid_6 class=”last”]

download

[/grid_6]

[grid_6]

[/grid_6]

[grid_6 class=”last”]

Charlotte er designer grundlæggeren af bush princess. Hun er født i Sverige, og fra hun var helt ung, har hun været involveret i, og inspireret af, europæisk fashion og design. Da moderen drev en succesfuld butik og arbejdede i fashion-industrien, var Charlotte med på rejser i lande som Italien, Frankrig og England. Som lille pige begyndte hun at samle på tasker, og dette skulle senere vise sig at blive hendes lidenskab og arbejde.

Gennem hele sin karriere har Charlotte været i fashion-industrien. Efter endt skolegang arbejdede hun som model i Paris, og der traf hun sin kommende ægtefælde. Hun blev designdirektør i mandens firma, Terre de Bruyere, en stilling hun bestred, helt frem til familien flyttede til Kenya i 2008.

Før 2008 havde Charlotte rejst meget til og fra Kenya i ferierne, hvor hun blev mere og mere tiltrukket af alle farverne, skønheden i det smukke land samt den enkle levemåde. Efter flere år med inspiration fra den europæiske og afrikanske kultur samt med hårdt arbejde blev et nyt brand født. bush princess blev grundlagt i 2009.

[/grid_6]

Socialt ansvarligt brand

Som et etisk fashion-brand har bush princess forpligtet sig til at støtte det lokale samfund, samt finde og udvikle miljøvenlige materialer til produktionen. bush prinsess benytter forskellige grupper af håndværkere i taskeproduktion.

[grid_4]

[/grid_4]

[grid_4]

bushprincess2

[/grid_4]

[grid_4 class=”last”]

bushprincess3

[/grid_4]

Messing

Det meste af det metal der bruges på taskerne er tilvirket af håndværkere, som kommer fra Kibera Informal Settlement i Nairobi. Metallet er lavet af genanvendt messing.

Perlerne

De afrikanske perlebroderier, der pryder nogle af taskerne, er syet på af en gruppe masai-kvinder. De har integreret deres traditionelle kunst, som er videreført gennem generationer, og har håndsyet perlebroderierne på taskerne.

Læderet

Alt det læder, der anvendes, er produceret i Africa. Ko-skindet kommer fra forskellige Kenyanske farme. Dyrene har græsset på de vest-afrikanske sletter. Der udvikles læder af stadig bedre kvalitet, og hvert skind har sit eget mønster og sine egne mærker, noget som gør hvert enkelt produkt unikt.

[grid_4]

[/grid_4]

[grid_4]

[/grid_4]

[grid_4 class=”last”]

[/grid_4]

Fabrikken

bush princess har en lille fabrik i Nairobi, hvor et team på 7 ansatte arbejder. Hver enkelt af disse er oplært og uddannet til netop sit job og til at etablere sig i Nairobis voksende modeindustri. De ansatte udfører et fremragende og flot stykke arbejde. Som en del af et lille team, bliver hver enkelt af de ansatte højt værdsat og støttet finansielt, professionelt og personligt.

[grid_3]

[/grid_3]

[grid_3]

[/grid_3]

[grid_3]

[/grid_3]

[grid_3 class=”last”]

[/grid_3]

[grid_12]

[/grid_12]

[grid_3]

[/grid_3]

[grid_3]

[/grid_3]

[grid_3]

[/grid_3]

[grid_3 class=”last”]

[/grid_3]

X